ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Special Price 2015Επωφεληθείτε από τη Χριστουγεννιάτικη προσφορά μας, αγοράζοντας ένα από τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα.

Κόστος / SMSΑγορά €(Ποσότητα SMS)
0,036 € 198 € (5.500)
0,035 € 280 € (8.000)
0,034 € 510 € (15.000)

 

Στις τιμές δε συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

 

Για να λάβετε την έκπτωση της προσφοράς, απλά πραγματοποιήστε μια αγορά άνω των 198€.

Αν η συναλλαγή γίνει μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας (πιστωτική ή paypal) ενημερώστε μας πριν πραγματοποιήσετε κάποια αποστολή.

 

Όροι

 1. Η προσφορά ισχύει ως τις 2/1/2016.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, χωρίς κανέναν περιορισμό.
 3. Η προσφορά αφορά μηνύματα υψηλών προδιαγραφών.
 4. Για μικρότερες ποσότητες, ισχύει ο κανονικός τιμοκατάλογος. Για μεγαλύτερες ποσότητες, η χρέωση συνεχίζει να είναι 0,034€/SMS, μέχρις ότου η ποσότητα στον τιμοκατάλογο να γίνεται φθηνότερη, οπότε οι μεγαλύτερες ποσότητες χρεώνονται με την φθηνότερη τιμή του καταλόγου, όπως αυτή διαμορφώνεται εδώ.
 5. Τα μηνύματα έχουν διάρκεια ισχύος 6 μήνες.

ΔΩΡΕΑΝ SMS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2015

FREE-SMS-2015Θέλοντας να προσφέρουμε ένα δώρο στους αφοσιωμένους πελάτες μας, δημιουργήσαμε την προσφορά των δωρεάν SMS για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Θα λάβετε δώρο 500 ή 1000 SMS κανονικών προδιαγραφών, ανάλογα με τον όγκο των μηνυμάτων που θα στείλετε τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να λάβετε και εσείς τα δωρεάν SMS.

Όροι

 1. Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής, πρέπει να έχετε λάβει έναν ατομικό κωδικό Bonus. Οι κωδικοί Bonus δε μεταβιβάζονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μια φορά.
 2. Για να συμμετάσχετε στην προσφορά, θα πρέπει να εισάγετε τον ατομικό κωδικό έκπτωσης που λάβατε με email. Θα πρέπει, αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, να εισάγετε και να καταχωρίσετε τον ατομικό κωδικό ως τις 28/12/2015, πηγαίνοντας από το μενού, στην επιλογή "Bonus". Κατόπιν εισάγετε τον κωδικό στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο "Καταχώριση".
 3. Για να λάβετε το δώρο, θα πρέπει να στείλετε τουλάχιστον 1.000 μηνύματα στις 24 και 25 Δεκεμβρίου 2015. Αν στείλετε από 1.000 ως 3.000 μηνύματα, θα λάβετε ως δώρο 500 μηνύματα. Αν στείλετε πάνω από 3.000 μηνύματα, θα λάβετε ως δώρο 1.000 μηνύματα.
 4. Τα δωρεάν μηνύματα θα είναι διαθέσιμα για αποστολή από τις 29/12/2015 και ώρα 00:00 ως τις 1/1/2016 και ώρα 23:59:59 ώρα Ελλάδος (UTC +2), κάνοντας κλικ στην ειδική επιλογή (Bonus SMS) που θα εμφανιστεί κάτω απο την επιλογή πύλης εκείνες τις ημέρες, αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

 

ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΔΡΟΜΩΝ SMS

ID-100161655Έκπτωση: Δώστε στους καταναλωτές κάποια έκπτωση αν σας στείλουν μήνυμα. Αν έχετε νοικιάσει μια λέξη-κλειδί σε κοινόχρηστο αριθμό, ενημερώστε το κοινό για τη λέξη κλειδί.

Παράδειγμα: Εκτυπώνετε φυλλάδια ή κολλάτε στη τζαμαρία του καταστήματος το εξής κείμενο: Στείλε λέξη-κλειδί και το όνομά σου στο 69ΧΧΧΧΧΧΧ και λάβε έκπτωση 10%

 

Ενημέρωση: Καθότι η πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα να απαντάτε με αυτοματοποιημένο μήνυμα στον αποστολέα, μπορεί ο πελάτης να ζητάει με SMS τις προσφορές, πιάτο ημέρας κτλ.

 

Απομάκρυνση από τη λίστα: Δίνοντας μια λέξη-κλειδί, μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον παραλήπτη του μηνύματος να διαγραφεί από τη λίστα παραληπτών, αν δεν επιθυμεί να λαμβάνει πλέον μηνύματα από εμάς. Ένας πελάτης που θεωρεί τα μηνύματά μας ενοχλήτικά, είναι αρκετά απίθανο να ψωνίσει τελικά από εμάς. Και όσο τον βομβαρδίζουμε, τόσο μειώνουμε τη πιθανότητα να μας επιλέξει στο μέλλον. Δίνοντάς του τη δυνατότητα να διαγραφεί, δείχνουμε υπευθυνότητα και γλιτώνουμε το μελλοντικό κόστος των μηνυμάτων που θα του στέλναμε.

 

Στη Ρωσία η νοθευμένη Βότκα είναι υπεύθυνη για 40.000 θανάτους ετησίως. Η εταιρεία Rosspirtprom αξιοποίησε την αμφίδρομη επικοινωνία για να προστατέψει τους πελάτες της. Το μόνο που χρειάζεται ο καταναλωτής να κάνει, είναι να στείλει έναν μήνυμα με τον σηριακό αριθμό του μπουκαλιού και η εταιρεία απαντάει με SMS αν το ποτό είναι αυθεντικό ή νοθευμένο.

Οι εφαρμογές είναι αμέτρητες, αρκεί κανείς να έχει φαντασία.

 

Στο Mobile Marketing και ειδικότερα στο sms marketing, η αποτελεσματικότητα της καμπάνιας μας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι, ο παραλήπτης του μηνύματος να μη θεωρεί το μήνυμα ενοχλητικό.

Είναι σημαντικό, όταν ζητάμε τον τηλεφωνικό αριθμό του πελάτη μας, να τον ενημερώνουμε γιατί το θέλουμε. π.χ. οτι θέλουμε το τηλέφωνό του για να τον ενημερώνουμε για τις προσφορές μας κτλ. καθώς επίσης να του δίνουμε τη δυνατότητα να μη λαμβάνει πλέον τα μηνύματά μας αν δεν το επιθυμεί.

ΜΑΖΙΚΑ SMS ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2015

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι υποψήφιοι βουλευτές που επιλέγουν να επικοινωνήσουν με τους ψηφοφόρους τους με SMS, αυξάνει συνεχώς.

Έτσι και στις βουλευτικές εκλογές του 2015, πολλοί υποψήφιοι επιλέγουν την επικοινωνία με SMS.

Επωφεληθείτε από την πλατφόρμα μας και επικοινωνήστε με τους ψηφοφόρους σας.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή.

 1. Φτιάχνετε έναν λογαριασμό.
 2. Συντάσσετε ένα μήνυμα.
 3. Εισάγετε τους αριθμούς τηλεφώνων.
 4. Αποστέλλετε το μήνυμα.

 

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες της πλατφόρμας μας, για να στείλετε παραμετρικά SMS, με τα οποία μπορείτε να αναφέρεστε στους ψηφοφόρους σας, προσωποποιημένα με το όνομά τους (δείτε εδώ περισσότερα).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Φέτος τα Χριστούγεννα σας έχουμε ένα δωράκι.Free-Gift-2014

Για κάθε αγορά που θα πραγματοποιήσετε μεταξύ 15 και 24 Δεκεμβρίου του 2014 (μέχρι και τις 24/12/2014 23:59), θα λάβετε από εμάς δωρεάν SMS μηνύματα, ίσα με το ποσό της αγοράς σας, για να τα στείλετε την ημέρα των Χριστουγέννων, όπου εσείς επιθυμείτε.

 

 • Τα SMS μηνύματα θα ισούνται με το ποσό αγοράς προ Φ.Π.Α.
  Παράδειγμα: Με αγορά 200€, θα λάβετε 200 μηνύματα δωρεάν.
 • Τα SMS μηνύματα θα είναι κανονικών προδιαγραφών.
 • Τα SMS μηνύματα θα είναι διαθέσιμα για αποστολή μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων.
  Τα δωρεάν μηνύματα δε θα είναι διαθέσιμα πριν από τις 25 Δεκέμβρη και συνεπώς δε θα υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματιστούν εκ των προτέρων. Θα πρέπει την ημέρα των Χριστουγέννων να εισέλθετε στην πλατφόρμα μας και να αποστείλετε τα μηνύματα από το ειδικό μενού που θα είναι διαθέσιμο εκείνη την ημέρα.
 • Τα μηνύματα θα μπορούν να σταλούν μεμονομένα (ένα-ένα) ή μαζικά (Bulk) ανεβάζοντας την λίστα σας.

Σας ευχόμαστε μια πετυχημένη περίοδο εορτών.

 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ SMS ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ

ID-100161683Πως μπορώ να στείλω SMS μηνύματα από τον υπολογιστή μου σε κινητά; Υπάρχει κάποια συσκευή ή τα στέλνω από το internet;

Αυτή είναι μια συχνή ερώτηση, την οποία σχεδόν κάθε άνθρωπος που θέλει να στείλει sms μηνύματα, αλλά δεν ασχολείται επαγγελματικά με τις τηλεπικοινωνίες, έχει κάνει.

 

Σε πρώτη φάση η απάντηση φαίνεται απλή και οι επιλογές είναι δύο.

1) Αγοράζουμε τον εξοπλισμό, καθώς επίσης αγοράζουμε ή δημιουργούμε το απαραίτητο λογισμικό και στέλνουμε μηνύματα από τις δικές μας εγκαταστάσεις.
2) Βρίσκουμε έναν πάροχο που παρέχει την υπηρεσία αυτή και στέλνουμε τα μηνύματα μέσω των εργαλείων που παρέχει ο πάροχος στο διαδίκτυο (internet).

 

 

 1. Ας πούμε δύο πράγματα για την πρώτη επιλογή, αυτή της αγοράς εξοπλισμού.

  Θα μιλήσουμε για σχετικά οικονομικές λύσεις και δε θα αναφερθούμε σε εγκαταστάσεις που ενδεχομένως να φτάσουν σε μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Αν ψάχνατε για τέτοια λύση, προφανώς θα ήσασταν ενεργός επαγγελματίας του χώρου και δε θα διαβάζατε αυτή τη στιγμή αυτό το άρθρο.

  Μπορούμε λοιπόν να αγοράσουμε κινητά που συνδέονται με υπολογιστές, να εγκαταστήσουμε κάποιο από τα λογισμικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Κατόπιν, πρέπει να τοποθετήσουμε κάποιες κάρτες sim στα κινητά και να αρχίσουμε να στέλνουμε sms μηνύματα.

  Μια πιο προχωρημένη λύση είναι η αγορά ενός SMS GSM Modem. Πολλά από τα μηχανήματα αυτά παρέχουν την δυνατότητα να βάλει κανείς πολλές κάρτες sim. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί κανείς να αυξήσει τον αριθμό μηνυμάτων που στέλνει ανά ώρα.

  IGVSOEx250Ένα σχετικά οικονομικό SMS GSM Modem, στοιχίζει περίπου 300 - 500 Ευρώ. Το λογισμικό και η εγκατάσταση/παραμετροποίηση θα σας στοιχίσουν από 200 - 1500 Ευρώ. Ένα μέσο των περίπου 1.500 Ευρώ, θα ήταν ανεκτό για μια τέτοια εγκατάσταση.

  Έχοντας τον παραπάνω εξοπλισμό και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μπορεί κανείς να ξεκινήσει να στέλνει μηνύματα.

  Την στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, το κόστος ανά μήνυμα στην Ελλάδα, κυμαίνεται περίπου από 0,05 €/SMS έως 0,15 €/SMS, ανάλογα με το πρόγραμμα που κανείς έχει.

  Μπορούμε να ρίξουμε δραματικά αυτό το κόστος, περίπου στα 0,025 €/SMS, αγοράζοντας πακέτα μηνυμάτων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

  Εδώ θα μας δημιουργηθεί το πρώτο πρόβλημα προς επίλυση. Τα πακέτα αυτά έχουν χαμηλή τιμή όταν στέλνουμε μηνύματα προς αριθμούς που ανήκουν στο ίδιο δίκτυο, αλλά το κόστος τους ανεβαίνει κατακόρυφα όταν ο παραλήπτης του μηνύματος βρίσκεται σε άλλο δίκτυο. Συνεπώς η κάθε μας κάρτα sim, θα πρέπει να στέλνει μηνύματα μόνο σε παραλήπτες που ανήκουν στο ίδιο δίκτυο με την sim μας.

  Αυτή ήταν μια εύκολη διαδικασία, καθώς το μόνο που χρειαζόταν κανείς να κάνει, ήταν να ελέγξει τα πρώτα 4 ψηφία του αριθμού για να διαπιστώσει σε ποιόν πάροχο ανήκε ο αριθμός. Τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα με την φορητότητα. Πλέον ο κάθε συνδρομητής μπορεί να αλλάξει πάροχο και να κρατήσει τον αριθμό που είχε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε πλέον να ξέρουμε από τα 4 πρώτα ψηφία, σε ποιό δίκτυο βρίσκεται ο παραλήπτης.

  Αυτό το εμπόδιο μπορεί να ξεπεραστεί αγοράζοντας την υπηρεσία ελέγχου κατάστασης κινητού. Με αυτήν την υπηρεσία, έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε τον αριθμό σε κάποιον πάροχο και αυτός να μας κοινοποιήσει το δίκτυο στο οποίο βρίσκεται ο αριθμός. Το κόστος για κάθε ελεγχόμενο αριθμό κυμαίνεται από 0,007€ ως 0,02 € ανάλογα με τον πάροχο. Η υπηρεσία αυτή μας ενημερώνει σε ποιο δίκτυο βρίσκεται ο κάτοχος του αριθμού, σε πραγματικό χρόνο. Κατόπιν έχοντας το κατάλληλο λογισμικό, μπορούμε να δρομολογήσουμε το μήνυμα από την κατάλληλη κάρτα sim.

  Με μια αρχική επένδυση, περίπου 1.500€ και με ελάχιστο κόστος ανά μήνυμα (0,025 + 0,007) = 0,032€ μπορούμε να στείλουμε μηνύματα, έχοντας την δική μας εγκατάσταση.

  Συχνά σε αυτό το σημείο ρωτούν: Με αυτόν τον τρόπο, ο παραλήπτης θα βλέπει ως αποστολέα τον αριθμό του κινητού. Πως μπορώ να κάνω να εμφανίζεται το όνομα της εταιρείας μου ως αποστολέας;

  Η απάντηση είναι ότι δυστυχώς δε γίνεται. Οι κάρτες sim έχουν συγκεκριμένο αριθμό και μόνο αυτός ο αριθμός γίνεται να εμφανίζεται στον παραλήπτη ως αποστολέας. Για να μπορέσετε να στείλετε μήνυμα στο οποίο θα φαίνεται ως αποστολέας ένα αλφαριθμητικό κείμενο, χρειάζεστε άλλου είδους εγκαταστάσεις και έναν υψηλότερο προϋπολογισμό. Διαδικασία την οποία όπως είπαμε παραπάνω, δε θα αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο.

 2. ΑID-x1x0x0x2x3x0x5x8x4γοράζουμε έτοιμες υπηρεσίες από κάποιον πάροχο.

  Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και παρέχουν μαζικά (Bulk) SMS, είναι πολλές και έχει την ευκαιρία κανείς διαλέξει τον πάροχο που θέλει, ανάλογα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις ανάγκες που έχει.

  Οι στάνταρ υπηρεσίες που παρέχονται στην Ελλάδα, είναι μηνύματα με δυνατότητα ορισμού αλφαριθμητικού αποστολέα. Ο Πάροχος δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να «ανεβάσει» ένα αρχείο (συνήθως κειμένου txt, csv) με τις επαφές, ή να ορίσει έναν μονό παραλήπτη. Κατόπιν ο χρήστης μπορεί να συντάξει ένα κείμενο και να αποστείλει τα μηνύματα στους παραλήπτες του προαναφερθέντος αρχείου.

  Η πλειοψηφία των παρόχων προσφέρει επίσης και υπηρεσία mail2sms, με την οποία κανείς μπορεί μέσω ενός προγράμματος email (π.χ outlook ή thunderbird) να στείλει ένα email, το οποίο ο πάροχος θα παραλάβει και θα το προωθήσει ως sms στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του παραλήπτη.

  Αρκετοί πάροχοι προσφέρουν και API (Application Program Interface). Αυτή η υπηρεσία είναι χρήσιμη για όσους θέλουν, χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο λογισμικό (ERP, CRM, εμπορικό - λογιστικό λογισμικό, e-shop κτλ), να στείλουν μέσα από εκείνο το λογισμικό, μηνύματα SMS. Σε αυτή τη περίπτωση το λογισμικό στέλνει εντολές στο SMS Gateway (ο πάροχος) και βάσει αυτών των εντολών αποστέλλονται τα μηνύματα. Για να υλοποιηθεί αυτή η διαδικασία, συνήθως χρειάζεται κάποιος προγραμματιστής να φτιάξει τη διαδικασία στο λογισμικό σας.

  Άλλη μια υπηρεσία που παρέχεται από κάποιους παρόχους, είναι το ftp2sms. Κάνοντας χρήση αυτής της υπηρεσίας, μπορεί κανείς να ανεβάζει ένα αρχείο σε έναν ftp server, με το κείμενο που θέλει να στείλει, τον εμφανιζόμενο αποστολέα και τον αριθμό κινητού του παραλήπτη. Ο πάροχος «διαβάζει» το αρχείο και προωθεί τα μηνύματα στον παραλήπτη.

  Κάποιες εταιρείες παρέχουν λογισμικό (τύπου Messenger), για την αποστολή μηνυμάτων από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτεστε τον ιστότοπο του παρόχου για την αποστολή μηνυμάτων.

Η sms4u.eu παρέχει όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, στις πλέον χαμηλές τιμές της αγοράς. Κάνετε κλικ εδώ, για να δείτε τις τιμές.