ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (2 WAY SMS)

ID-100161655Η υπηρεσία αμφίδρομης επικοινωνίας, σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε μηνύματα SMS.

Οποιοσδήποτε μπορεί να σας στείλει ένα απλό μήνυμα SMS σε έναν αριθμό της μορφής 69ΧΧΧΧΧΧΧ (χρέωση απλού μηνύματος) και αυτό θα εμφανιστεί στο κιβώτιο των εισερχομένων σας.

Η πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα να απαντάτε με αυτοματοποιημένο μήνυμα στον αποστολέα.

Με την αμφίδρομη επικοινωνία, μπορείτε να αυξήσετε την αποδοτικότητα του sms marketing.

 

Που χρησιμεύει η αμφίδρομη επικοινωνία (2 way sms);

  • Συλλογή στοιχείων (αριθμούς τηλεφώνου, ονομάτων κτλ)
  • Διεξαγωγή ψηφοφοριών
  • Διαδραστική πληροφόρηση
  • Επαλήθευση στοιχείων

Κλικ εδώ για παραδείγματα

 

Τρόποι εφαρμογής της αμφίδρομης επικοινωνίας (2 way sms)

  • Κοινόχρηστος αριθμός
  • Αποκλειστικός αριθμός
  • Φιλοξενία δικής σας κάρτας SIM (SIM hosting)
  • Εκτέλεση λογισμικού (που θα σας παρέχουμε εμείς δωρεάν) και εγκατάσταση modem (που θα προμηθευτείτε από εμάς), σε δικό σας υπολογιστή με δική σας κάρτα SIM (μόνο για λειτουργικό Windows)

 

Πως ακριβώς δουλεύει;

 

Κοινόχρηστος αριθμός: Τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό τον χρησιμοποιούν και άλλοι χρήστες. Εσείς νοικιάζετε για ένα χρονικό διάστημα μια λέξη-κλειδί, την οποία ο αποστολέας θα πρέπει να χρησιμοποιεί ως πρόθεμα πριν το μήνυμα. Όσα μηνύματα αποστέλλονται στον προαναφερθέντα αριθμό και έχουν ως πρόθεμα τη λέξη κλειδί σας, θα εμφανίζονται στο κιβώτιο των εισερχομένων σας.
Παράδειγμα: Έστω οτι νοικιάζετε την λέξη-κλειδί sms4u στον αριθμό τηλεφώνου 6912345678. Υποθέτουμε οτι κάποιος στέλνει το εξής μήνυμα σε αυτόν τον αριθμό. 'SMS4U ΚΑΛΗΜΕΡΑ'. Αυτό το μήνυμα θα εμφανιστεί στα εισερχόμενά σας, επειδή έχει ως πρόθεμα τη λέξη κλειδί που έχετε επιλέξει.

 

Αποκλειστικός αριθμός: Με τον αποκλειστικό αριθμό, όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται στον αριθμό σας, θα εμφανίζονται στο κιβώτιο εισερχομένων. Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά και είστε ο μόνος που έχετε πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα αυτού του αριθμού.

 

Φιλοξενία SIM: Μας αποστέλλετε την κάρτα SIM σας και την φιλοξενούμε στις δικές μας εγκαταστάσεις. Ο αριθμός και η κάρτα SIM σας ανήκει και σας την επιστρέφουμε όποτε αποφασίσετε οτι δε χρειάζεστε πλέον την υπηρεσία. Κατά τα άλλα ισχύχει ότι και στην περίπτωση του αποκλειστικού αριθμού.

 

Εγκατάσταση σε δικές σας εγκαταστάσεις: Ισχύει ότι και στη φιλοξενία SIM, με τη μόνη διαφορά οτι δε φιλοξενούμε εμείς την SIM σας, αλλά αυτή θα συνδεθεί σε δικό σας υπολογιστή. Είστε εσείς αποκλειστικά υπέυθυνος για την παρακολούθηση του modem αλλά και του υπολογιστή-server σας. Εμείς σας παρέχουμε δωρεάν το απαιτούμενο λογισμικό (εφαρμογή για Windows) και εσείς επιβαρύνεστε με την αγορά ενός συμβατού modem, το οποίο θα προμηθευτείτε από εμάς.