ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SMS MESSENGER

Εφαρμογή SMS Messenger για αποστολή μαζικών SMS από τον υπολογιστή σας. Για υπολογιστές με λειτουργικό Windows.binary-data-globe

sms messnger logoΗ εφαρμογή SMS Messenger είναι ένα δωρεάν χρήσιμο εργαλείο μάρκετινγκ (marketing tool), το οποίο θα διευκολύνει τη διαδικασία αποστολής μαζικών SMS από τον υπολογιστή σας. (SMS marketing)

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα, σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο άλλο λογισμικό, να καταχωρείτε χειροκίνητα τα στοιχεία των πελατών σας (ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστήματα ένδυσης, καφέ-μπαρ και οποιαδήποτε επιχείρηση δεν έχει κάποιο λογισμικό τιμολόγησης-εμπορικής διαχείρισης κτλ).

Μπορείτε για τις επαφές σας, να δημιουργήσετε όσα πεδία θέλετε (π.χ. Όνομα, Επώνυμο, περιοχή, οδός, ημερομηνία γέννησης κτλ.) τα οποία θα εμφανίζονται προς συμπλήρωση την ώρα της καταχώρισης. Με αυτόν τον τρόπο έχετε ένα λογισμικό καταχώρισης του πελατολογίου σας.

Τις επαφές τις οποίες καταχωρείτε, μπορείτε να τις χωρίσετε σε ομάδες. Κατόπιν μπορείτε να στείλετε ένα SMS μήνυμα στην ομάδα και όλοι οι πελάτες που ανήκουν σε αυτήν την ομάδα, θα παραλάβουν αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα. Μια επαφή δεν είναι υποχρεωτικό να ανήκει σε μία μόνο ομάδα, αλλά μπορεί να ανήκει σε περισσότερες από μια ομάδες.

Παράδειγμα: Φτιαχνετε μια ομάδα, η οποία περιέχει τους πελάτες σας θηλυκού γένους, και δίνετε στην ομάδα το όνομα "Γυναίκες". Φτιάχνετε μια δεύτερη ομάδα, με πελάτες οι οποίοι ενδιαφέρονται-αγοράζουν συγκεκριμένου τύπου προϊόντα (π.χ. Καλλυντικά). Η πελάτισσά σας ονόματι Κατερίνα, μπορεί να είναι μέλος και στις δυο ομάδες. Όταν θα θέλετε να στείλετε ένα SMS μήνυμα στην ομάδα "Γυναίκες" η Κατερίνα θα παραλάβει το μήνυμα που θα στείλετε. Το ίδιο θα συμβεί και αν στείλετε στην ομάδα Καλλυντικά ένα μήνυμα.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης τη δυνατότητα μεταχρονολογημένης αποστολής μηνυμάτων. Μπορείτε να συντάξετε ένα μήνυμα τώρα και να το προγραμματίσετε να αποσταλλεί π.χ. την επόμενη εβδομάδα.

Ενδεικτικά, με την εφαρμογή μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παρακάτω εργασίες:

 • Αποστολή απλού μηνύματος SMS.
 • Αποστολή μηνύματος SMS σε ομάδα.
 • Αποστολή προσωποποιημένου SMS (κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες).
 • Δημιουργία παραμετρικών SMS (κάντε κλικ εδώ για λεπτομέρειες).
 • Καταχώριση πελατών-επαφών κτλ.
 • Εισαγωγή επαφών-πελατών από αρχείο.
 • Προγραμματισμός αποστολών.
 • Αυτόματη αναγνώριση των ονομαστικών εορτών των επαφών-πελατών σας (κάντε κλικ εδώ για λεπτομέριες).
 • Αυτόματη αποστολή ευχετήριου μηνύματος το οποίο εσείς θα καθορίσετε, την ημέρα της ονομαστικής εορτής της επαφής-πελάτη σας.
 • Αυτόματη αποστολή ευχετήριου μηνύματος την ημερέρα των γεννεθλίων της επαφής-πελάτη σας.
 • Αναφορές παράδοσης.

 

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και χρεώνεστε μόνο τα μηνύματα.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, απαιτείται να έχετε έναν λογαριασμό, τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή

Download 2

 

Η εφαρμογή τρέχει σε περιβάλλον Windows και χρειάζεται το .NET 4.0 (ή νεότερο) της Microsoft, που παρέχεται δωρεάν για να λειτουργήσει. Μπορείτε να κατεβάσετε το .NET 4.0 από την ιστοσελίδα της Microsoft δωρεάν.

 

Κατεβάστε το .NET 4.0

Download 2

 

Απαιτήσεις συστήματος:

Λειτουργικό Σύστημα Windows Vista και νεότερο.

Ελεύθερο χώρο στον δίσκο: τουλάχιστον 50 MB

.NET 4.0 ή νεότερο

Πρόσβαση στο διαδίκτυο